06 118 960 95wim@w-impress.nl
In de praktijk van alledag wilt u zich geen zorgen maken over uw online aanwezigheid. Social media, een website, vindbaarheid via zoekmachines, daar ligt uw interesse niet. En ik begrijp dat.
U doet waar u goed in bent, en ik doe waar ik goed in ben.

Door mijn bedrijfskundige achtergrond kan ik uw online aanwezigheid het verlengstuk laten zijn van uw organisatie. En daar zit mijn kracht, de combinatie van het kennen van de online wereld en ondertussen ook actief te zijn in het bedrijfsleven.

Hiermee heb ik een goede basis aan vaardigheden in huis waarmee ik u én uw bezoekers kan overtuigen!

Graag kom ik eens bij u langs voor een oriënterend gesprek. Dan voel ik uw passie, zie ik uw trots en sta ik versteld van uw kennis.
Dát wil ik overbrengen op uw bezoekers. Alleen dan kunnen wij samen uw bezoekers overtuigen. Alleen dan worden bezoekers potentiële klanten.

Lees hier meer over mijn werkwijze en tarieven.

Wim Geluk Wim Geluk webdesigner en internetmarketeer

Wim Geluk is een 23-jarige marketeer en is afgestudeerd als bedrijfskundige in de richting van de Innovatieve Bedrijfskunde. Van jongs af aan is hij geboeid door de kracht van digitale media. Zijn affiniteit met internet en vormgeving uit hij in het realiseren van grafisch aantrekkelijke websites. Sinds juli 2016 is Wim in dienst als allround marketeer voor een autodeelconcept.