06 118 960 95wim@w-impress.nl

Websitebouw

Graag kom ik eens bij u langs voor een oriënterend gesprek. Dan voel ik uw passie, zie ik uw trots en sta ik versteld van uw kennis.
Dát wil ik overbrengen op uw bezoekers. Alleen dan kunnen wij samen uw bezoekers overtuigen. Alleen dan worden bezoekers potentiële klanten.

U heeft een goed verhaal, wij doen de rest.

Tarief

En wat kost dat nu, zo’n online presentatie op het internet?
Geen bedrijf is hetzelfde, geen persoon is hetzelfde. Ik geef u daarom geen vaste prijs en hanteer geen websitepakketten. Daar schieten we allebei namelijk weinig mee op.

Ik kan u wel wat zekerheid geven: ik hanteer een uurtarief van €45 excl. BTW.
Eenmalig: De kosten zitten vooral in het eenmalig op poten zetten van alles. Dit vraagt een tijdsinvestering van zo’n 15 tot 30 uur.
Periodiek: Het bijhouden van een website varieert heel erg, geen bedrijf en geen mens is hetzelfde. Dat verschilt daarom van een uur per jaar tot enkele uren per maand.

Ik kan u een veel betere inschatting van de prijs geven als ik uw verhaal heb gehoord. Bel me gerust even, dan stel ik een offerte voor u op.

Werkwijze

Oriënterend gesprek Na het eerste gesprek ga ik met de informatie aan de slag, mede aan de hand van wat (beeld)materiaal dat ik van u krijg. U krijgt een inlogcode waarmee u ten allen tijde de website in het CMS WordPress kunt bekijken.

Concept
Na enkele weken kan ik gedetailleerde indicatie maken van de tijd die ik nodig heb om uw online aanwezigheid af te ronden. Daarnaast hebt u door wie u in huis hebt, en of u verder wilt. We ondertekenen samen de offerte en het contract, waarmee onze samenwerking vaste vormen aanneemt!

Realisatie
Hierna ga ik aan de slag met het verder uitbouwen van de website en het opzetten van uw social media-pagina’s. U kijkt mee wanneer het u uitkomt, en over en weer is tussentijds contact. Telkens stuur ik bij, om zo dicht mogelijk bij u en uw organisatie te blijven.
Dan komt het moment dat we beiden tevreden zijn; u ziet de kernwaarden en visie van uw bedrijf terug in de website en social media, en ik weet dat uw online vind- en zichtbaarheid bezoekers blij gaat maken.

Onderhoud
Na de oplevering krijgt u indien gewenst het volledige beheer over de website en de social media-kanalen. Natuurlijk kunt u dit ook aan ons overlaten, wel zo gemakkelijk!

Webadvies

Ik ben er wanneer u me nodig hebt, of ik spring bij wanneer het u even teveel is; twee mensen weten immers meer dan één.

U kunt om allerlei redenen vastlopen met uw online vind- en zichtbaarheid.

 • Slechte vindbaarheid via zoekmachines
 • Opmaak sluit niet aan bij uw huisstijl
 • Geen interactie met (potentiële) klanten
 • Ongestructureerde website
 • Geen tijd om de website bij te werken
 • Make-over van uw online presentatie
 • Tekst en beeld zijn niet overtuigend

W·IMPRESS weet hoe lastig het kan zijn om zowel vorm als inhoud te laten spreken, om bezoekers te activeren of überhaupt gevonden te worden in Google.
Ook voor een losse klus of eenmalige aanpassing staan we voor u klaar!

Bij een website bouwen komt veel kijken.
Het is echt niet beperkt tot slechts wat tekst en foto’s online plaatsen. Denkt u eens aan zaken als:

  • beveiliging
  • aanpassing aan verschillende apparaten en schermformaten
  • zoekmachine optimalisatie
  • opmaak in uw huisstijl
  • integratie met social media
  • interactie met bezoekers
  • en nog veel meer!

Vanaf begin af aan moet het doel van uw te realiseren website duidelijk zijn; wat wilt u met uw website bereiken? En hoe past dit binnen de missie en visie van uw organisatie?
Inderdaad, strategische lijnen zijn nodig om uw website vorm te geven zodat het een verlengstuk wordt van u en uw bedrijf.

W·IMPRESS werkt altijd vanuit het CMS WordPress. Daar zijn we goed in thuis, zodat we efficiënt werken en weten wat technisch wel en niet mogelijk is.