06 118 960 95wim@w-impress.nl

Werkwijze

W·IMPRESS bouwt de websites op in het CMS WordPress. Dit heeft zowel voor u als voor ons veel voordelen!
WordPress is een gebruiksvriendelijk Content Management System (CMS), een kant-en-klare beheersomgeving. Er wordt door ons dus geen tijd verspild door een eigen beheersomgeving te ontwikkelen, maar maken gewoon gebruik van een reeds bestaand en subliem CMS. Een flinke tijds- en kostenbesparing! Het voordeel van WordPress boven andere systemen is, dat de gehele website volledig naar eigen wens is op te bouwen en in te delen. Op het moment dat wij uw website opleveren, kunt u zelf vanaf dat moment terecht in uw eigen beheersomgeving. Daar heeft u toegang en volledig beheer over de gehele website, waar u tekst en foto’s kunt plaatsen, pagina’s toevoegen, enz. U hoeft hiervoor geen voorkennis te hebben van CMS-systemen, maar is het in het begin nog lastig? We helpen u graag.
Hier staat geen afbeelding

Bouw

 

Advies

W·IMPRESS neemt voor u al het werk uit handen! We bouwen een website, volledig naar uw wensen, op basis van de expertise die wij als jong bedrijf hebben. De website wordt gebouw in WordPress, waarmee een wereld aan mogelijkheden opengaat om uw website vorm te geven zoals u dat wilt! Voor alle mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.   Bij W·IMPRESS kunt u niet alleen terecht voor het laten bouwen van uw website in WordPress. We geven ook advies aan u als u bijvoorbeeld zelf onlangs aan de slag bent gegaan met het opbouwen van uw website in WordPress. Maar ook bij oplevering van uw website krijgt u van ons advies. Als ondernemer speelt u met vragen als ’Hoe zet ik mijn website effectief in?’ of ’Hoe beperk ik de tijd die ik moet besteden aan mijn website?’. W·IMPRESS helpt u verder met al uw vragen op dit gebied.

Mogelijkheden

De mogelijkheden voor het laten bouwen van uw website bij W·IMPRESS zijn bijna onbeperkt!
U kunt op een item klikken voor meer informatie. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen!

’Tekst’

Tekst is de basis van iedere website, en kan ontzettend gevarieerd gebruikt worden. Met slechts tekst is er al veel mogelijk!

’Afbeelding

Afbeeldingen zijn met de tekst de essentiële bouwstenen van een website. U kunt zelf foto’s of afbeeldingen aanleveren, maar het is ook mogelijk dat wij al het beeldmateriaal voor uw website verzorgen.

’Tabel’

Het maken en plaatsen van een tabel vraagt meer kennis en tijd dan het plaatsen van enkel tekst. Omdat tabellen echter noodzakelijk zijn voor het structuren van een tekst, zijn tabellen altijd bij de prijs inbegrepen!

’Kolom’

Een andere manier voor het structureren van tekst, is het werken met kolommen. De tekst hierboven (’Werkwijze’) is bijvoorbeeld verdeeld over 2 kolommen.

’Contactformulier’

Een contactformulier stelt een bezoeker van uw website in staat om bijvoorbeeld een vraag te stellen, een opmerking achter te laten of een klacht in te dienen. Een voorbeeld van een contactformulier vindt u op onze contactpagina, onder het kopje ’E-mail’.

’Webshop’

Ook is het mogelijk om door W·IMPRESS een webshop te laten bouwen. Uw webshop kan ook geïntegreerd worden in een bestaande website. Voor een mogelijkheid met betaling via iDeal of PayPal worden extra kosten gerekend (ong. € 50-100). De webshop zal geen connectie kunnen maken met bijvoorbeeld uw voorraadsystemen. Opties die wel mogelijk zijn, zijn bijvoorbeeld het kunnen invoeren van een kortingscode, het verrekenen en tonen van BTW, recent bekenen producten weergeven, een product uitlichten, enz.

’Spreadsheet’

Een Excel-werkblad (ook wel spreadsheet) kan op uw pagina worden weergegeven. Er zijn weinig functies beschikbaar binnen dit werkblad. Deze mogelijkheid wordt daarom vooral toegepast om Excel-inhoud slechts weer te geven (en niet te bewerken).

’Accordion’

Een accordion is vooral handig om veel verschillende soorten korte informatie kort en krachtig weer te geven. Een voorbeeld van een accordion vindt u op de contactpagina.

’Toggle’

Een toggle is eveneens handig om veel verschillende soorten korte informatie kort en krachtig weer te geven. Een voorbeeld van een toggle vindt u hier! Elke mogelijkheid is weergegeven in een toggle.

’Prijsbox’

In prijsboxen kunt u overzichtelijk het verschil weergeven tussen bijvoorbeeld de verschillende pakketten of aanbiedingen die u hebt. Een voorbeeld van deze prijsboxen vindt u op verderop deze pagina.

’Bel-me-terug!’

Een ’bel-me-terug’-box is erg handig voor een bezoeker van uw website om snel zijn telefoonnummer achter te laten. U krijgt een melding in uw mailbox, met daarin het telefoonnummer en evt. de naam of het e-mailadres van de betreffende persoon.

’Kalender’

Ook is het mogelijk om een agenda weer te geven op uw site. U kunt zelf evenementen toevoegen en wijzigen, en dit eventueel zelfs door bezoekers laten doen.

Tarieven

 
Elke website is anders, want elk bedrijf uit zich op zijn eigen, karakteristieke wijze. Daarom kunnen wij u geen vaste prijs beloven. We kunnen echter wel een keer om de tafel met elkaar, zodat wij uw wensen kunnen vernemen. Wij maken daarna een offerte voor u, waarna u beslist of u met W·IMPRESS in zee gaat!   Omdat W·IMPRESS een jong bedrijf is, zijn de prijzen relatief laag. Wij gaan uit van een gemiddeld uurtarief van € 45. Dit tarief is inclusief het gebruik van bv. stockfoto’s, camera, e.d. Maar mocht u zekerheid willen hebben, vraagt u dan een offerte bij ons aan!
      Dit is de afbeelding met daarin de verschillende devices, met daarin de kosten van een gemiddelde website. Normaal gesproken variëren deze kosten enorm, maar de minimale kosten zijn ongeveer €350. Voor een overzicht van de kosten van uw nieuwe website, neemt u vrijblijvend contact met ons op!